wereldbol met kleuren
DUGA DRIEBERGEN
Werelddansen =
plezier bewegen cultuur
dansende voetjes

Wij zijn.....

-->     .... een groep mensen in Driebergen die enthousiast maar niet fanatiek danst op oude en nieuwe muziek uit de hele wereld. Werelddansen wordt dat genoemd. Onze vereniging heet Duga, dat is regenboog in het Servo-Kroatisch en de vele kleuren van de regenboog verbelden de verscheidenheid van ons repertoire:

Dansen is gezond. Dansen is gezellig. Dansen is leuk.
En met meer mensen is het nog leuker dansen. Wij nodigen je van harte uit om eens te komen kijken en meedansen.Ook organiseert Duga een uur dansen voor verstandelijk en visueel beperkten uit de huizen van zorgorganisaties in Driebergen en Doorn en omgeving (Lievegoed, Bartimeus, Philadelphia). De deelnemers in deze activiteit worden beschouwd als buitengewone leden van Duga. Deze activiteit vindt plaats van 19:00 tot 20:00 uur, dus net vóór het dansen van de gewone leden in dezelfde zaal.
Maar helaas verhindert het Corona-virus voorlopig deze activiteit.
In maart waren we gedwongen om de avonden te laten vervallen. Tot de zomer kon er niet gedanst wrden.. En in september zal dat voor de beperkten ook niet mogelijk zijn. We hebben moeten besluiten het dansen voor beperkten van september tot kerst te laten vervallen. Ook in januari 2021 kunnen we dit nog niet hervatten.