wereldbol met kleuren
DUGA DRIEBERGEN
Werelddansen =
plezier bewegen cultuur
dansende voetjes
wereldbol met schoentjes

Dansen uit de hele wereld
op dinsdagavond in Driebergen
Theaterzaal "De CultuurHoek"
Engweg 14 3972JH


In Driebergen-Rijsenburg is er elke dinsdagavond, behalve schoolvakanties, van 20:00 uur tot 22:00 uur lekker dansen op mooie muziek. We beginnen de avond met aandacht voor nieuwe deelnemers en nieuwe dansen, uitleg van vakkundige leiding. Gaandeweg de avond gaan we dansen doen die we al kennen en leuk vinden en wordt er minder uitgelegd maar lekker gedanst.

Ook wij moeten rekening hoyden met corona covid19. We dansen nu los van elkaar en houden afstand. De groepsdansen met figuren en partnerwisselingen, de gezellige kringdansen en de parendansen kunnen vooorlopig niet.
Ook is het mogelijk dat het aantal dansende mensen in de ruimte beperkt wordt. Op deze website staat op verschillende plaatsen de uitnodiging om eens gewoon langs te komen om te zien of het dansen bevalt. Maar in de huidige situatie moet dan van te voren gevraagd worden of er ruimte is. Bel of mail even.

En nu vervallen de dansavonden helemaal. Nederland is voorlopig op slot gedaan, we kunnen nu niet samen dansen..


Dansen met in acht nemen van de 1.5 meter.
De lange zomeravond van 2 juni (2020) met mooi weer stelde ons in staat om buiten op het plein nog een slotavondje te houden. Binnen in de zaal geldt een beperking op het aantal deelnemers.